Disseny web marketing online

Un bon disseny web és aquell disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi, combinat amb la facilitat d'ús, que atregui clients.

Entenem el procés de disseny web i l'elaboració del pla de màrqueting en línia per als nostres clients com un procés col·laboratiu.

Comptem amb més de 15 anys d'experiència en disseny web. Hem treballat en un gran nombre de projectes de disseny web i posicionament web.

Disseny de logotips

Un logo identifica una empresa a través de l'ús d'una marca, símbol o signatura. Un disseny de logo professional no ven un producte de forma directa, sinó descriu una empresa. El seu significat es deriva de la qualitat del que simbolitza, no el contrari. Els dissenys de logos existeixen per identificar, no per explicar. El que un logo significa és més important de com llueix.

A més de ser una ajuda per identificar la teva empresa, un bon logotip ajuda a que la teva empresa es posicioni bé al mig del mercat, i t'ajuda a diferenciar-te de la teva competència. En Staff Digital vam crear dissenys de logotips per a empreses fora del comú, actualitzant i millorant marques ja existents. El procés de disseny de logo requereix una idea clara del concepte i valors de la marca, a més d'una comprensió del consumidor de l'audiència meta.

Oferim:

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB - SERVEIS DE HOSTING - REGISTRE DE DOMINIS – FOTOGRAFIA – DISSENY GRÀFIC – MANTENIMENT WEB