Disseny web marketing online

Un bon disseny web és aquell disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi, combinat amb la facilitat d'ús, que atregui clients.

Entenem el procés de disseny web i l'elaboració del pla de màrqueting en línia per als nostres clients com un procés col·laboratiu.

Comptem amb més de 15 anys d'experiència en disseny web. Hem treballat en un gran nombre de projectes de disseny web i posicionament web.

POLITICA DE PRIVACITAT

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Raó social: STUDI DIGITAL
C/ Mas Pons 9-11 - 1º 1ª
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telèfon: 637 450 004
Email contacto@studidigital.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A STUDI DIGITAL (Des d'ara STUDI DIGITAL ) tractem la següent informació i amb les següents finalitats:

CLIENTS

a) - Gestionar la seva alta com a client, la prestació i administració del servei de contractació i facturació.

b) - Remissió de novetats i informacions d'interès mitjançant correu electrònic.

L'accés al nostre lloc web no exigeix el seu registre previ com a Usuari. No obstant això, l'accés i navegació a través del mateix suposa que l'Usuari accepta en la seva totalitat la present política de privacitat i la de galetes, així com les Condicions d'Ús del Lloc Web.

Voluntàriament l'usuari pot utilitzar els formularis de la web per sol·licitar informació o registre de dominis / host o marques (propietat industrial)

Les dades personals que tractem a STUDI DIGITAL procedeixen directament de vostè:
Les categories de dades que es tracten són:

  • Dades de caràcter identificatiu
  • Adreces postals o electròniques
  • Telèfon, Fax
  • Dades Econòmic-Financers
  • Transaccions

No es tracten dades especialment protegides.

CONTACTE

Gestió i resolució dels dubtes i consultes dels serveis de hosting, allotjament web, o correu i de disseny web

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Podem realitzar les següents cessions:

  • A entitats registradores de dominis i serveis hosting legalment establertes per a la correcta prestació del servei, cedint les dades indispensables.

Descripció ampliada de la finalitat / s del tractament:

  • Tractarem les seves dades per a la gestió administrativa, comptable i fiscal

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació de STUDI DIGITAL sobre si estem tractant dades personals que els concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran mentre es mantingui la relació contractual i / o negocial entre l'Usuari i STUDI DIGITAL. Per al cas de sol·licituds efectuades per un usuari que no mantingui una relació contractual i / o negocial amb STUDI DIGITAL, les dades es conservaran fins a haver resolt aquestes sol·licituds.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

STUDI DIGITAL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions..

L'interessat té dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es ) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

STUDI DIGITAL
Mas Pons, 9-11, 1º 1ª
17310 Lloret de Mar (Girona)
o mitjançant el correu electrònic contacto@studidigital.cat, juntament amb una prova vàlida de dret (per exemple fotocòpia del DNI) i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en STUDI DIGITAL procedeixen del propi interessat.
L'interessat que envia la informació a STUDI DIGITAL garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades, exonerant l'EMPRESA de qualsevol responsabilitat referent a això. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en els formularis de registre, correu electrònic carta o telèfon.

Així mateix, STUDI DIGITAL no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació.

Menors

Els menors de 14 anys no podran registrar-se, excepte amb l'autorització dels seus pares i / o tutors legals.

Canvis en la Política de Privacitat

STUDI DIGITAL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials. En aquests supòsits STUDI DIGITAL anunciarà en aquest pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Avís legal i ús de Cookies

En compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic s’indiquen a continuació les dades de l’empresa:

Raó social: STUDI DIGITAL
C/ Mas Pons 9-11 - 1º 1ª
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telèfon 637 450 004
Email contacto@studidigital.cat

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i continguts de la web http://www.studidigtal.cat estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel·lectual i no es permet la reproducció i/o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit d’STUDI DIGITAL.
STUDI DIGITAL vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d’infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

En base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal STUDI DIGITAL informa que les dades rebudes son tractades amb finalitats exclusiva a la gestió del servei contractat i incorporades a les nostres bases de dades degudament notificades a la Agència de Protecció de Dades.
L’usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d’accés, rectificació i cancel·lació i oposar-se al tractament de les seves dades.

Responsabilitats

STUDI DIGITAL es reserva el dret de poder modificar, sense previ avis, la informació, presentació i configuració de la web.
STUDI DIGITAL no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.
STUDI DIGITAL es compromet a no publicar publicitat enganyosa.


DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB - SERVEIS DE HOSTING - REGISTRE DE DOMINIS – FOTOGRAFIA – DISSENY GRÀFIC – MANTENIMENT WEB