Desenvolupament web

Un disseny web a mida és un disseny específicament pensat per a tu, la teva empresa i el teu web.

El gran avantatge del disseny web a mida és que, a diferència del que ocorre amb una plantilla (sempre excessivament genèrica), és el disseny el que s'adapta a les necessitats de la teva empresa i no a l'inrevés.

Un disseny web a mida, permet construir i posar en pràctica tota les estratègia de màrqueting de la teva empresa, presentant-la com una marca única i diferenciada.

Si et decideixes per un disseny web a mida, solament tindràs avantatges. Aquestes són algunes d'elles.

Disseny web a mida

Branding exitos. La teva marca no és una variable aïllada. El procés de branding competeix a tots els elements visuals, colors, símbols i dissenys utilitzats en i per a ella. Un disseny web personalitzat, ofereix l'oportunitat de presentar i reforçar la teva marca a través de dissenys unics utilitzats exclusivament per a tu en el teu web, aportant llibertat total per construir una web amigable i intuïtiva.

Aspecte professional. Creïs que els usuaris no són capaços de percebre quan alguna cosa és bo? clar que ho són! Aquesta personalitat única i altament professional que desitges per a la teva empresa, solament te la pot oferir el disseny a mesura. Et percebran com una empresa de confiança amb la qual explicar en el futur.

Fàcil navegació i accessibilitat. Una plantilla, pot limitar la navegació i fer-la menys intuïtiva. Un disseny web personalitzat aconseguirà una navegació senzilla i amb una altíssima usabilitat.

Impacte durador. Un disseny web personalitzat garanteix un impacte durador en la ment de l'usuari, la qual cosa sens dubte atraurà més visites al teu web i per tant generarà un major volum de negoci. A més, un disseny original perdurarà en el temps.

En conclusió, podem dir que, pot ser que la utilització de plantilles escurci els temps d'execució i per tant els costos però, els resultats aconseguits amb una web de plantilla no és ni des de lluny equiparable als resultats aconseguits amb un lloc web dissenyat i programat a mida.

Studi Digital desenvolupa projectes digitals únics i innovadors

En Studi Digital ens apassiona crear projectes digitals que proporcionin una experiència única a l'usuari, i és aquesta passió la que ens motiva per fer créixer als nostres clients i marques en un món cada vegada més connectat. Som una agència digital creativa que desenvolupa innovadors projectes en publicitat i disseny web a Girona

Que és l'arquitectura web

Pels quals diàriament transitem per les infinites oportunitats que subjacent a la xarxa, una dels seus principals avantatges és la seva naturalesa infinita. Els portals Web són un conglomerat molt complex de sistemes integrats, en els quals tots ells interactuen entre si i amb la deguda optimització, aconsegueixen resoldre totes les necessitats associades als negocis i els clients.

Igual que l'arquitectura tradicional que centra els seus esforços en l'anàlisi i la interacció de tots els elements i variables necessaris per a la coordinació de la construcció d'un edifici, l'arquitectura Web és un conglomerat d'accions tendents al desenvolupament de pàgines web i la seva optimització entorn del posicionament.

És fonamental tenir present que, generalment i més en el moment actual, els portals Web contenen elements que interactuen facilitant la comunicació real entre la informació i els usuaris, la pàgina webper tant, ha de comptar amb elements que permetin que l'usuari obtingui resposta a cada acció; formularis, bases de dades, promocions, etc.…

Arquitectura web

El principal objectiu de l'arquitectura Web és resoldre les necessitats específiques del negoci:

  • Venda de productes.
  • Serveis online.
  • Satisfacció de les necessitats dels potencials clients.

Igual que els principis que regeixen l'arquitectura tradicional, el disseny web d'un portal o una aplicació específica es basa en la satisfacció de les necessitats de les persones a les quals va dirigit el negoci.

Continuant amb la comparativa, els detalls d'un edifici són equiparables al disseny que requereix una pàgina web, per a això és recomanable acudir a professionals especialitzats específicament a les següents àrees:

  • Llenguatges de programació.
  • Bases de dades.

És fonamental destacar que la formació i experiència que requereix l'engegada de les accions englobades en l'arquitectura Web requereix de professionals en constant formació, dinàmics i en contínua evolució, amb el valor agregat de comptar amb la constància de l'objectiu final: La satisfacció dels usuaris que utilitzaran el portal Web.

En conclusió, es pot determinar que l'efecte de l'arquitectura Web sobre el posicionament és total, ja que en cas de no comptar amb aplicacions dinàmiques i adaptables a les necessitats dels usuaris, que permetin una navegació senzilla i accions ràpides, els usuaris simplement no tornaran, la qual cosa farà disminuir les possibilitats d'aconseguir un bon posicionament i, eventualment, danyarà la nostra reputació online pel que és obvi que la pèrdua de diners serà quantificable i important.

Però no tot són visites que mai més tornen, ja que l'efecte final d'un bon posicionament Web és el de generar tràfic i visites cap a un portal a partir d'una òptima coordinació amb els motors de cerca i de tots això, fonamentalment de Google.

Els arquitectes Web i especialistes en posicionament són professionals especialitzats a evitar aquest tipus de situacions i els seus objectius apunten a l'èxit del seu projecte, per la qual cosa contractar assessoria experta és una inversió amb òptim nivell de tornada que no s'ha de passar per alt.

Validació W3C

¿Què és la validació W3C en disseny de pàgines web?

Studi Digital ofereix, dins de la seva gamma de serveis web, la validació W3C. L'adequació a aquests estàndards garanteix qualitat i una infinitat de beneficis, per a tot tipus de llocs i pàgines web.

W3C (World Wide Consortium) és una organització mundial, encarregada d'establir estàndards i recomanacions, que serveixen per confeccionar llocs web de qualitat. W3C Validator és l'eina automatitzada, impulsada i creada per aquesta entitat, que permet validar les pàgines HTML, tenint en compte aquests paràmetres i pautes.

D'aquesta forma, un lloc amb validació W3C manca d'errors de sintaxis i empra tags actualitzats. Les pàgines que compleixen amb els estàndards W3C posseeixen un codi net, disseny basat en CSS i són accessibles. Studi Digital pot garantir-los el compliment de tots aquests requisits, a l'hora de desenvolupar el seu projecte web.

La validació W3C ajuda a millorar el posicionament en Google i resta de cercadors, doncs aquests privilegien els llocs amb codis clars i nets. Encara que és important saber que l'opinió sobre aquest tema no és unànime.

Menys dubtes plantegen altres avantatges, que es deriven del compliment d'aquests estàndards. Sembla indubtable que implementar codis nets i clars afavoreix el manteniment i la reutilització per altres desenvolupadors. Igualment, es facilita la compatibilitat amb diferents eines i plataformes. D'altra banda, els navegadors es basen, cada vegada en major mesura, en aquestes recomanacions, pel que es fa precís escriure codis vàlids, que igualment compleixin amb els paràmetres.

De W3C depèn la tecnologia de base i les pautes que afavoreixen, per exemple, l'accés de persones amb discapacitat, com a invidents, als continguts web. De la mateixa manera, complir amb l'estàndard W3C facilita que els menors tinguin un accés limitat a webs de contingut no desitjat, o que puguem veure tv o vídeo en Internet.