Serveis web

Serveis Professionals. Un bon Disseny Web per a l'èxit del seu Projecte a Internet.

Studi Digital ofereix una àmplia línia de serveis professionals de Projectes per a Internet. hosting, registre de dominis i Alta en cercadors, trasllat de dominis, posicionament web, campanyes de pagament per clic amb Google Adwords. Som especialistes en Projectes Web per a Pimes i despatxos professionals.

Studi Digital ofereix també el servei de manteniment de pàgines web. Aquest servei es dissenya a mida de cada client. El manteniment es concentra en tres grans àrees: manteniment de continguts, manteniment tècnic, posicionament web i marketing online i consultoria web.

El manteniment de continguts de la pàgina web és clau per a l'èxit de qualsevol projecte web. Sense continguts renovats i al dia, les pàgines web perden interès i eficàcia per als seus usuaris. Studi Digital ens encarreguem d'actualitzar els continguts de la seva pàgina web, mantenint-la sempre al dia.

Servicios web

El manteniment tècnic de la pàgina web li garanteix la solució de qualsevol problema que pugui sorgir a nivell tècnic, garantint la seva tranquil•litat.

El nostre servei de posicionament web permetrà posicionar la seva pàgina web als cercadors com Google en una situació preferent que li permeti generar trànsit qualificat al seu web i, en definitiva, resultats.

Finalment, el nostre servei de consultoria li ajudarà sempre que ho desitgi a resoldre els seus dubtes i a treure el màxim profit de la seva pàgina web.

Studi Digital desenvolupa projectes digitals únics i innovadors

En Studi Digital ens apassiona crear projectes digitals que proporcionin una experiència única a l'usuari, i és aquesta passió la que ens motiva per fer créixer als nostres clients i marques en un món cada vegada més connectat. Som una agència digital creativa que desenvolupa innovadors projectes en publicitat i disseny web a Girona

Posicionament web a Google. Posicionament SEO

El posicionament web en cercadors com Google o Bing és tan important com el mateix desenvolupament d'una web. És la forma de fer visible la teva pàgina web i atreure visites perquè la pàgina web compleixi els seus objectius.

Studi Digital estem especialitzats en posicionament web natural o orgànic en Google i altres cercadors. Mitjançant el posicionament web natural o orgànic en Google i altres cercadors es busca de forma permanent posicionar la pàgina web del client en les primeres posicions del cercador en qüestió per a les paraules clau o cadenes de paraules clau seleccionades.

Tiendas On-Line

Els plans de posicionament web de Studi Digital per a Google i altres cercadors es divideixen en les següents fases:

 • Anàlisi en profunditat de la seva pàgina web i les pàgines web dels seus competidors a nivell de programació, posicionament i continguts.
 • Anàlisi i estudi de les paraules i frases clau suggerides pel client i les utilitzades per la competència. Elecció de les paraules clau per posicionar a Google basant-paraules clau.
 • Optimització del codi de programació de totes les seves pàgines web.
 • Control de les estadístiques de visita de les seves pàgines web via Google Analytics.
 • Disseny de l'estratègia web 2.0 més adequada.
 • Registre de les seves pàgines web en els principals cercadors (Google, Bing, etc).
 • Posicionament.
 • Posterior seguiment i monitoratge i optimització contínua de les seves pàgines web.

Un dels punts principals per a un posicionament amb èxit d'una web és una correcta programació de la web i el seu seguiment. Això inclou múltiples paràmetres tècnics a tenir en compte en la programació del web. Des d'uns continguts d'acord amb els serveis que ofereix el client a la correcta implementació d'etiquetes o l'ús de mapes xml específics per a Google.

També és clau un manteniment del treball d’optimització d'una manera permanent per aconseguir un millor posicionament. També és clau l'optimització off-web del lloc web pels cercadors de forma periòdica ajustant les paraules claus a la web.

Studi Digital únicament posiciona pàgines web respectant les recomanacions de Google

Responsive image

Marketing online

A grans trets, el marketing online comprèn totes les eines existents a nivell online per promocionar i comunicar amb la missió d'aconseguir els objectius de l'empresa, ja sigui incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca més forts i amb entitat, etc.

El marketing online posseeix un gran avantatge enfront del marketing tradicional, no s'adreça a les masses sinó que es dirigeix a les persones en particular, ja que ens permet una segmentació del mercat molt alta, cosa que el fa molt més personal i efectiu en un temps rècord.

L'estratègia a nivell de marketing online es plasma en un pla de marketing online que defineix els objectius de l'empresa, s'analitza el sector i la competència, es trien les eines idònies, es defineixen les estratègies, s'implementen les accions a dur a terme i es mesura i avalua resultats.

Les principals eines del marketing online són:

 • Posicionament web o SEO. Mitjançant el posicionament web aconseguim posicionar la teva pàgina web en les primeres posicions dels cercadors com Google o Bing per atreure visitants a la teva pàgina web, blog o canal social.
 • Enllaços patrocinats o SEM. Mitjançant les campanyes de pagament per clic en plataformes com Google Adwords o Facebook aconseguim atreure visitants a la teva pàgina web.
 • Xarxes socials o Social Media. Et permet escoltar i conversar amb els teus clients mitjançant xarxes socials com Facebook o Twitter, impulsar promocions i llançar nous productes.
 • Email marketing. Consisteix en l'enviament de newsletters o mails als clients per mantenir-los informats sobre els i productes i novetats de l'empresa.