Disseny web

Avui dia disposar d'una pàgina web no és una opció sinó una necessitat. La nostra missió és ajudar als nostres clients a través del principal mitjà de comunicació per la seva rapidesa i flexibilitat.

En Studi Digital som experts en Disseny Web. Així mateix oferim una àmplia línia de serveis enfocats a l'èxit del seu projecte a internet.

Studi Digital s'adapta a qualsevol tipus de projecte per a internet. La nostra experiència i coneixement en el Disseny de Pàgines Web ens ajuda la consecució dels principals objectius en tots els projectes dels nostres clientes. Studi Digital ajuda els seus clients a enfrontar-se als reptes de la tecnologia i del negoci. Col·laborem amb els nostres clients, aportem les nostres eines, la nostra experiència en les principals àrees:

Disseny web

Disseny web corporatiu

A Studi Digital portem més d' 20 anys centrats en el disseny web corporatiu, és a dir, dissenyant pàgines web corporatives per a empreses.
Crear una pàgina web és un procés complex. No n'hi ha prou amb dissenyar pàgines webs atractives, cal crear pàgines webs que transmetin el missatge que el client desitja. Studi Digital tenim experiència en el món de la consultoria estratègica online i offline i aquesta és la nostra principal avantatge competitiu: coneixem el mercat i el món de l'empresa, el que ens ajuda a transmetre el missatge que vol el client.

Les pàgines web de qualsevol empresa són un element clau de l'estratègia de marketing de l'empresa i han de ser creades i dissenyades d'acord amb la imatge corporativa de la mateixa i els objectius de l'empresa. El disseny web corporatiu ha de ser fàcilment comprensible, usable i que comuniqui clarament el missatge que vol que el visitant rebi i recordi. Deu així mateix, adaptar-se al mercat al qual es dirigeix la seva empresa, no és el mateix el disseny i l'organització d'una web de productes de consum que d'una empresa dirigida al mercat industrial. Ha de comunicar com esperen els seus clients que ho faci.

Finalment, l'evolució d'Internet i del disseny web fa que cada vegada les empreses centrin el seu interès el marketing online sol•licitant pàgines web més complexes que no simplement informin als usuaris sinó que facilitin la interactuació usuari-empresa.

Una pàgina web corporativa li ha de permetre:

  • Oferir tota la informació que desitgi sobre els seus productes i empresa, en qualsevol moment, facilitant la compra dels seus productes davant dels seus competidors. Facilitar assistència on-line als seus venedors i distribuïdors que permeten argumentar millor els seus productes.
  • Establir relacions. Fidelitzar i agilitar la relació amb els clients i proveïdors.
  • Crear imatge de marca i empresa.
  • Ajustar ràpidament a les condicions de mercat. Podrà afegir ràpidament productes i serveis a la seva oferta.
  • Escoltar als seus clients actuals i potencials.
  • Augmentar quota de mercat i estar present a l'estranger.
  • Finalment, cal destacar que qualsevol disseny web que realitzem s'adapta sempre a la imatge corporativa del client.

Web Catàleg online

Els catàlegs virtuals és la millor forma de mostrar els productes de qualsevol empresa. Solen organitzar per categories de productes o marques i contenen fitxes dels productes de l'empresa. Les fitxes solen incorporar diverses fotografies, referència, vídeo, descripció i pdf. amb característiques tècniques. Sempre acompanyat d'un potent cercador de productes.

L'avantatge dels catàlegs online enfront dels catàlegs en paper és que sempre estan actualitzats i generen major interactivitat amb els seus clients.

És també recomanable enllaçar els catàlegs virtuals amb les principals xarxes socials per poder ser compartits de forma fàcil pels usuaris i la pròpia empresa.

Studi Digital desenvolupa projectes digitals únics i innovadors

En Studi Digital ens apassiona crear projectes digitals que proporcionin una experiència única a l'usuari, i és aquesta passió la que ens motiva per fer créixer als nostres clients i marques en un món cada vegada més connectat. Som una agència digital creativa que desenvolupa innovadors projectes en publicitat i disseny web a Girona

Tendes online o tendes virtuals

La conveniència i la comoditat de comprar des de casa o l'oficina en qualsevol botiga online, en combinació amb l'increment de la confiança en la compra online, la incorporació de consumidors més joves al consum i la major penetració de tablets i smartphones han suposat en els darrers anys un creixement imparable del comerç electrònic a Espanya.

Studi Digital posa a la seva disposició una plataforma dotada d'una interface per als seus clients senzilla i intuïtiva amb ampli catàleg de productes.

Un equip d'experts en el desenvolupament de tendes virtuals escoltarà les seves idees per convertir en una realitat el seu negoci en Internet.

Tiendas On-Line

Redisseny de pàgines web

Cada vegada més, les empreses són conscients de la importància de la seva presència online, una presència acord amb la seva imatge corporativa que generi visites i negoci a la seva empresa i volen portar la seva presència web a un nivell superior. L'evolució en el disseny web és més trepidant.

El disseny i la programació de pàgines web evoluciona ràpidament fent que moltes empreses decideixin fer un salt endavant i apostar pel redisseny de les seves pàgines web per actualitzar el seu disseny, continguts o afegir noves funcionalitats.

Per redissenyar una pàgina web, s'ha d'efectuar un estudi previ de la situació del mercat i el posicionament del client, així com els seus competidors. Un cop feta la radiografia del sector cal analitzar en profunditat la pàgina web actual. Examinant des de la seva estratègia comunicativa fins una anàlisi detallada del codi de la pàgina web. Posteriorment hem de decidir que millores s'han d'implementar en les pàgines web del client o, en determinats casos, el redisseny complet de la pàgina web. Finalment, s'ha de fer el respectiu seguiment i manteniment de les noves pàgines web millorades.

Blocs corporatius

Els blocs d'empresa són una bona eina d'interactuació amb els clients de les empreses.

És una eina comunicativa on el contingut és la base i l'usuari al centre de la participació ja que el principal objectiu dels blocs corporatius és comunicar de forma periòdica i fomentar la participació del client, així com un canal d'entrada de visites a la pàgina web de l'empresa.

Algunes empreses van més enllà i utilitzen els blocs com a element de generació de viralitat amb la incorporació d'elements multimèdia i d'influència en el sector reforçant la reputació i notorietat de la marca.

Els blocs són totalment gestionables per l'empresa que únicament s'ha de dedicar a la creació dels continguts. Més els blocs són una potent eina de posicionament en cercadors com Google.

A Studi Digital fem servir plataformes SD-CMS, és un gestor de continguts a mida, desenvolupat íntegrament per l'equip de Studi Digital.