Disseny web marketing online

Un bon disseny web és aquell disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi, combinat amb la facilitat d'ús, que atregui clients.

Entenem el procés de disseny web i l'elaboració del pla de màrqueting en línia per als nostres clients com un procés col·laboratiu.

Comptem amb més de 15 anys d'experiència en disseny web. Hem treballat en un gran nombre de projectes de disseny web i posicionament web.

Certificats SSL digitals

Que és un certificat SSL digital

https Certificats SSL

Un certificat SSL serveix per brindar seguretat al visitant de la seva pàgina web, una manera de dir-als seus clients que el lloc és autèntic, real i fiable per ingressar dades personals. Les sigles SSL responen als termes en anglès (Secure Socket Layer), el qual és un protocol de seguretat que fa que les seves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada. El que les dades viatgin xifrades, ens referim al fet que s'empren algoritmes matemàtics i un sistema de claus que només són identificats entre la persona que navega i el servidor. En tenir un certificat SSL fiable, els nostres dades estan encriptades, en aquest moment podem assegurar que ningú pot llegir el seu contingut. Tot això ens porta a entendre que la tecnologia que brinda un certificat SSL és la transmissió segura d'informació a través d'internet, i així confirmar que les dades estan lliures de persones no desitjades. Per poder utilitzar un certificat SSL, a la seva pàgina web, és de vital importància que el servidor d'Internet que vostè va contractar, suport SSL.

Som a l'era de la informació, l'usuari o client necessita confiar en les transaccions realitzades a través d'internet, el certificat SSL ens assegura que les dades són enviades al servidor correcte. Un certificat SSL és una tecnologia que li brinda una gran solució de seguretat en línia, ens ajuda a garantir als clients que el lloc que estan visitant és segur; des d'una simple visita, realitzar compres o iniciar sessió.

Un certificat SSL implementa el model preferit de seguretat en web, conté claus digitals que protegeixen la integritat de les seves dades al moment d'enviar i rebre. Els servidors que corren SSL creen una via amb un xifrat únic per a les sessions privades a través que Internet, la clau pública del servidor està a l'abast de qualsevol persona. És per això que utilitzen una clau pública i una clau privada: La clau pública és per xifrar la informació, la clau privada per desxifrar-la.

En triar un certificat SSL ha de prendre compte l'abast desitjats al seu lloc web, l'audiència que tindrà accés i finalment el tipus de sessió que l'usuari realitzarà. En l'actualitat la majoria de les aplicacions web i servidors suporten un certificat SSL és per això que li recomanem analitzar a profunditat la finalitat del seu lloc web i faci una excel·lent decisió pel que fa a certificat SSL es refereix.

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB - SERVEIS DE HOSTING - REGISTRE DE DOMINIS – FOTOGRAFIA – DISSENY GRÀFIC – MANTENIMENT WEB